Portal do Governo Brasileiro
Atualize sua Barra de Governo
Biblioteca Digital
de Periódicos
da Universidade Federal do Paraná
Toggle navigation
menu
BDP
Apresentação
Equipe
Histórico
Documentos
Como ingressar
Editais
Contato
OJS
Sobre
Fluxo Editorial
Estatísticas
Notícias
Ajuda
Tutoriais
Skip to main content
Skip to main navigation menu
Skip to site footer
Open Menu
Boletim do Centro de Pesquisa de Processamento de Alimentos
Current
Archives
Announcements
About
About the Journal
Submissions
Editorial Team
Privacy Statement
Contact
Statistics
Search
Periódicos UFPR
Register
Login
Home
/
Archives
/
Vol. 16 No. 1 (1998)
Vol. 16 No. 1 (1998)
DOI:
https://doi.org/10.5380/cep.v16i1
Published:
1998-06-30
Artigos
CONSERVATION OF COCONUT WATER BY REFRIGERATATION
PAULO ROBERTO DE BARROS SALOMÃO DAVID, ZELITA DE FARO FERNANDES
PDF (Português (Brasil))
QUALITY OF FROZEN FRUIT PULP PRODUCED AND COMMERCIALIZED WITHIN CEARA AND RIO GRANDE DO NORTE STATES (BRAZIL)
MARIA ELISABETE BARROS DE OLIVEIRA, TEREZINHA FEITOSA, MARIA DO SOCORRO ROCHA BASTOS, MARIA LAURILENE DE FREITAS, AURICÉLIA DE SOUZA MORAIS
PDF (Português (Brasil))
ESTABLISHMENT OF CULTIVATION CONDITIONS FOR A Trichosporon sp STRAIN ISOLATED OF CASSAVA STARCH (MANIPUEIRA)
LUIZA DE MARILLAC AZEVEDO CORTÉS EFING, GIOVAN WOSIACHI
PDF (Português (Brasil))
“COAGULUM” CHEESE ELABORATED FROM A PASTEURIZED AND INOCULATED MILK WITH Streptococcus thermophyllus E Lactobacillus bulgaricus: SENSORIAL AND BIOCHEMICAL ASPECTS
MARCIA HELENA PORTELA LIMA, FRANCISCO JOSÉ SIQUEIRA TELLES, BENEMÁRIA ARAÚJO MACEDO, SELENE DAIHA BENEVIDES
PDF (Português (Brasil))
USE OF THE CHROMOGENIC SUBSTRATE METHOD TO CALCULATE THE MOST PROBABLE NUMBER QUANTIFICATION OF THE COLIFORM GROUP FOUND WITHIN BOTTLED MINERAL WATER
DÉBORA LEAL COELHO, IDA CHAPAVAL PIMENTEL, MÁRCIA REGINA BEUX
PDF (Português (Brasil))
SENSORY CHARACTERIZATION OF THE ODOUR IN Aphanothece microscopic Nägeli DEHYDRATED
MARIA ISABEL QUEIROZ, ROSA DE OLIVEIRA TREPTOW, PAULO ROBERTO KOETZ
PDF (Português (Brasil))
POTENTIAL HAZARDS ASSOCIATED WITH THE CONSUMPTION OF FOOD DERIVED FROM RAW FISH
MARIA LUCIA MASSON, ROGER DE ALMEIDA PINTO
PDF (Português (Brasil))
BIOLOGICAL VALUE OF A SOY-BASED (Glycine hispide) AND MESQUITE (Prosopis juliflora) DIET
RENATA LÚCIA VIEIRA, FRANCISCA MARTINS BION
PDF (Português (Brasil))
THE MICROBIOLOGICAL QUALITY OF DIFFERENT COMMERCIAL BRANDS OF INTEGRAL FRESH ORANGE JUICE
FERNANDO LEITE HOFFMANN, CRISPIN HUMBERTO GARCIA-CRUZ, TÂNIA MARIA VINTURIM, GEISA SIMPLÍCIO DE OLIVEIRA PAZZOTI
PDF (Português (Brasil))
VITAMIN C CONTENT IN ACEROLA PULPS
ELISABETE CRISTINA DE SOUZA CAMPELO, MARCOS HENRIQUE BRAINER MARTINS, IRINEIDE TEIXEIRA DE CARVALHO
PDF (Português (Brasil))
home
Sistema de Bibliotecas da UFPR
Home
SiBi/UFPR
Teses e Dissertações
Portal da UFPR
Information
For Readers
For Authors
For Librarians
Keywords
Language
Deutsch
English
Español (España)
Français (Canada)
Italiano
Português (Brasil)
Make a Submission
Make a Submission