Portal do Governo Brasileiro
Atualize sua Barra de Governo
Biblioteca Digital
de Periódicos
da Universidade Federal do Paraná
Skip to main content
Skip to main navigation menu
Skip to site footer
Open Menu
Boletim do Centro de Pesquisa de Processamento de Alimentos
Current
Archives
Announcements
About
About the Journal
Submissions
Editorial Team
Privacy Statement
Contact
Search
Register
Login
Home
/
Archives
/
Vol. 36 No. 2 (2018)
Vol. 36 No. 2 (2018)
DOI:
https://doi.org/10.5380/bceppa.v36i2
Published:
2020-10-05
Artigos
RENDIMENTO E PROPRIEDADES FÍSICO-QUÍMICAS DE OKARA DE SOJA ENVELHECIDA
Bruna Yumi Yoshida, Sandra Helena Prudencio
Remote (Português (Brasil))
PDF (Português (Brasil))
Remote (Português (Brasil))
PDF (Português (Brasil))
DOI:
https://doi.org/10.5380/bceppa.v36i2.44742
EFEITO DA ALEGAÇÃO DE LIGHT NA ACEITAÇÃO, PERCEPÇÃO E ATITUDES DOS CONSUMIDORES DE REQUEIJÃO
Anny Carolinny Tigre Almeida Chaves, Eudes Diônatas Silva Souza, Jamille Marinho Brazil, Luciana Amaral e Faria Silva, Maria Patrícia Milagres, Ramon Araújo dos Santos
PDF (Português (Brasil))
DOI:
https://doi.org/10.5380/bceppa.v36i2.45864
DEVELOPMENT OF THE ANALYTICAL METHOD TO DETERMINE ACRYLAMIDE IN STRAW POTATO: VALIDATION AND DETERMINATION
Maria Clara de Oliveira Pinheiro, Shirley de Mello Pereira Abrantes
PDF (Português (Brasil))
PDF (Português (Brasil))
DOI:
https://doi.org/10.5380/bceppa.v36i2.56191
BLENDS FOR AN ALTERNATIVE TO DARK CHOCOLATE: APPROACH WITH SENSORY PANEL AND CONSUMERS
Andrea Alves Simiqueli, Rita de Cassia dos Santos Navarro Silva, Aline Iamin Gomide, Luis Antonio Minim, Valeria Paula Rodrigues Minim
PDF
DOI:
https://doi.org/10.5380/bceppa.v36i2.56776
CARACTERÍSTICAS DE QUALIDADE DA CARNE BOVINA MATURADA PROVENIENTE DO MÚSCULO SEMISPINALIS THORACIS
Ronan Peixoto Gontijo
PDF (Português (Brasil))
DOI:
https://doi.org/10.5380/bceppa.v36i2.58112
INFLUENCE OF PARTIAL SUBSTITUTION OF SODIUM CHORIDE BY POTASSIUM CHLORIDE IN CABBAGE FERMENTATION
Paulo Monteiro
PDF
DOI:
https://doi.org/10.5380/bceppa.v36i2.58588
BIOACTIVE COMPOUNDS AND ANTIOXIDANT ACTIVITY DURING FOOD PROCESSING OF BEET STALKS AND LEAVES (Beta vulgaris L.)
Isabela Micheletti Lorizola, Vitor Xavier Crivelin, Rosângela Maria Neves Bezerra, Luane Freitas Ferla, Nathália Valim Francischini, Luciene Lauer Machado, Caroline Dário Capitani
PDF
PDF
DOI:
https://doi.org/10.5380/bceppa.v36i2.59225
CARACTERIZAÇÃO FÍSICO-QUÍMICA E SENSORIAL DE FRUIT BEER DE JABUTICABA DESIDRATADA
Vitor Massami Imaizumi, Ricardo Figueira, Maria Márcia Pereira Sartori, Waldemar Gastoni Venturini Filho
PDF (Português (Brasil))
PDF (Português (Brasil))
DOI:
https://doi.org/10.5380/bceppa.v36i2.61392
ANTIBROWNING EFFECT OF THE COMBINATION OF ASCORBIC, CITRIC AND TARTARIC ACIDS ON QUALITY OF MINIMALLY PROCESSED YACON (Smallanthus sonchifolius)
Christiane Mileib Vasconcelos, Eduardo Basílio Oliveira, Luma Furtado Arantes, Stephania Nunes Rossi, Rovena Lebarch Rocha, Rolf Puschmann, José Benício Paes Chaves
PDF
PDF
DOI:
https://doi.org/10.5380/bceppa.v36i2.62947
Information
For Readers
For Authors
For Librarians
Keywords
Language
Deutsch
English
Español (España)
Français (Canada)
Italiano
Português (Brasil)
Make a Submission
Make a Submission
Free cookie consent management tool by
TermsFeed