Portal do Governo Brasileiro
Atualize sua Barra de Governo
Biblioteca Digital
de Periódicos
da Universidade Federal do Paraná
Skip to main content
Skip to main navigation menu
Skip to site footer
Open Menu
Boletim do Centro de Pesquisa de Processamento de Alimentos
Current
Archives
Announcements
About
About the Journal
Submissions
Editorial Team
Privacy Statement
Contact
Search
Register
Login
Home
/
Archives
/
Vol. 36 No. 1 (2018)
Vol. 36 No. 1 (2018)
DOI:
https://doi.org/10.5380/bceppa.v36i1
Published:
2019-05-09
Full Issue
PDF (Português (Brasil))
Artigos
Drum drying of unpeeled green banana pulp (Musa cavendishii) for bake stable fruit filling production.
Mário José Andrade MENDES, Dayane Rosalyn IZIDORO, Agnes de Paula SCHEER
PDF
DOI:
https://doi.org/10.5380/bceppa.v36i1.55084
EFFECT OF GINGER AND ROSEMARY EXTRACTS AS ANTIOXIDANT AND ANTIBACTERIAL AGENTS IN TILAPIA FISH FINGERS
Deise Caroline Biassi, Larissa Schlichting da Silva, Larissa Alves Delfino, Jaqueline de Oliveira, Luciano Tormen, Eduarda Molardi Bainy
PDF (Português (Brasil))
DOI:
https://doi.org/10.5380/bceppa.v36i1.55635
BIOLOGICAL ACTIVITY OF ESSENTIAL OIL OF PITANGA (Eugenia uniflora L.) LEAVES
Fernanda Sviech, Karlos Eduardo Pianoski, Roberta Letícia Kruger, Valesca Kotovicz, Eduarda M. Bainy Molardi Bainy, Guilherme Shigueru Barbosa Sakata, Michele Cristiane Mesomo Bombardelli
PDF
DOI:
https://doi.org/10.5380/bceppa.v36i1.58308
QUALIDADE DE FRUTOS DE ACESSOS DE CAJÁ-MANGUEIRA DURANTE A MATURAÇÃO
José Roberto Chaves Neto, Ana Paula Pereira Schunemann, Ana Lima Dantas, Luana Ferreira dos Santos, Renato Lima Dantas, Silvanda de Melo Silva
PDF (Português (Brasil))
DOI:
https://doi.org/10.5380/bceppa.v36i1.58590
COMPOSTOS FENÓLICOS, CAROTENOIDES E ATIVIDADE ANTIOXIDANTE EM FRUTOS DE CAJÁ-MANGA
José Roberto Chaves Neto, ANA PAULA PEREIRA SCHUNEMANN, Maria das Graças dos Santos Andrade, SILVANDA DE MELO SILVA
PDF (Português (Brasil))
DOI:
https://doi.org/10.5380/bceppa.v36i1.58610
Selection and identification of xylose-fermenting yeast strains for ethanol production from lignocellulosic biomass
Juliana Alves Araújo, Thiago Lucas de Abreu-Lima, Solange Cristina Carreiro
PDF
DOI:
https://doi.org/10.5380/bceppa.v36i1.59557
MARKET AND SUSTAINABILITY OF FOOD PACKAGING: A REVIEW
Ana Sílvia Boroni de Oliveira, Nathália Ramos de Melo
PDF
DOI:
https://doi.org/10.5380/bceppa.v36i1.57846
Ecofisiologia microbiana e micro-organismos contaminantes de linguiça suína e de frango do tipo frescal
Samira Obeid Georges, Larissa Gomes Bernardo, Maria Cláudia Dantas Porfírio Borges André, Maria Raquel Hidalgo Campos, Liana Jayme Borges
PDF (Português (Brasil))
DOI:
https://doi.org/10.5380/bceppa.v36i1.41820
DESENVOLVIMENTO E AVALIAÇÃO DAS CARACTERÍSTICAS FÍSICOQUÍMICAS E DA ACEITAÇÃO SENSORIAL DE DOCE EM MASSA DE CUPUAÇU
JULIETH DAIANE MARQUES DIAS, VIRGÍNIA KELLY GONÇALVES ABREU, ANA LUCIA FERNANDES PEREIRA, TATIANA DE OLIVEIRA LEMOS, LEONARDO HUNALDO DOS SANTOS, VIRLANE KELLY LIMA DA SILVA, ANTONIA SILMARA DE BRITO MOTA
PDF (Português (Brasil))
DOI:
https://doi.org/10.5380/bceppa.v36i1.45137
ATIVIDADE CELULOLÍTICA DE LEVEDURAS ISOLADAS DE FRUTOS DE PALMEIRAS
Solange Cristina Carreiro, Eduardo Henrique Santos Guedes, Daniella Tavares de Almeida, Thiago Lucas de Abreu-Lima, Solange Cristina Carreiro
PDF (Português (Brasil))
DOI:
https://doi.org/10.5380/bceppa.v36i1.57644
Diversity of Staphylococcus coagulase- positive and negative strains of coalho cheese and detection of enterotoxin encoding genes
ANA PAULA Colares de Andrade, Evania Altina Teixeira de Figueiredo, Maria de Fatima Borges, Edna Froeder Arcuri
PDF
DOI:
https://doi.org/10.5380/bceppa.v36i1.57553
Information
For Readers
For Authors
For Librarians
Keywords
Language
Deutsch
English
Español (España)
Français (Canada)
Italiano
Português (Brasil)
Make a Submission
Make a Submission
Free cookie consent management tool by
TermsFeed