v. 36 n. 1 (2018)

 
Publicado: 2019-05-09

Edição completa

Artigos

  • Drum drying of unpeeled green banana pulp (Musa cavendishii) for bake stable fruit filling production.

    Mário José Andrade MENDES, Dayane Rosalyn IZIDORO, Agnes de Paula SCHEER
    DOI: https://doi.org/10.5380/bceppa.v36i1.55084
  • EFFECT OF GINGER AND ROSEMARY EXTRACTS AS ANTIOXIDANT AND ANTIBACTERIAL AGENTS IN TILAPIA FISH FINGERS

    Deise Caroline Biassi, Larissa Schlichting da Silva, Larissa Alves Delfino, Jaqueline de Oliveira, Luciano Tormen, Eduarda Molardi Bainy
    DOI: https://doi.org/10.5380/bceppa.v36i1.55635
  • BIOLOGICAL ACTIVITY OF ESSENTIAL OIL OF PITANGA (Eugenia uniflora L.) LEAVES

    Fernanda Sviech, Karlos Eduardo Pianoski, Roberta Letícia Kruger, Valesca Kotovicz, Eduarda M. Bainy Molardi Bainy, Guilherme Shigueru Barbosa Sakata, Michele Cristiane Mesomo Bombardelli
    DOI: https://doi.org/10.5380/bceppa.v36i1.58308
  • QUALIDADE DE FRUTOS DE ACESSOS DE CAJÁ-MANGUEIRA DURANTE A MATURAÇÃO

    José Roberto Chaves Neto, Ana Paula Pereira Schunemann, Ana Lima Dantas, Luana Ferreira dos Santos, Renato Lima Dantas, Silvanda de Melo Silva
    DOI: https://doi.org/10.5380/bceppa.v36i1.58590
  • COMPOSTOS FENÓLICOS, CAROTENOIDES E ATIVIDADE ANTIOXIDANTE EM FRUTOS DE CAJÁ-MANGA

    José Roberto Chaves Neto, ANA PAULA PEREIRA SCHUNEMANN, Maria das Graças dos Santos Andrade, SILVANDA DE MELO SILVA
    DOI: https://doi.org/10.5380/bceppa.v36i1.58610
  • Selection and identification of xylose-fermenting yeast strains for ethanol production from lignocellulosic biomass

    Juliana Alves Araújo, Thiago Lucas de Abreu-Lima, Solange Cristina Carreiro
    DOI: https://doi.org/10.5380/bceppa.v36i1.59557
  • MARKET AND SUSTAINABILITY OF FOOD PACKAGING: A REVIEW

    Ana Sílvia Boroni de Oliveira, Nathália Ramos de Melo
    DOI: https://doi.org/10.5380/bceppa.v36i1.57846
  • Ecofisiologia microbiana e micro-organismos contaminantes de linguiça suína e de frango do tipo frescal

    Samira Obeid Georges, Larissa Gomes Bernardo, Maria Cláudia Dantas Porfírio Borges André, Maria Raquel Hidalgo Campos, Liana Jayme Borges
    DOI: https://doi.org/10.5380/bceppa.v36i1.41820
  • DESENVOLVIMENTO E AVALIAÇÃO DAS CARACTERÍSTICAS FÍSICOQUÍMICAS E DA ACEITAÇÃO SENSORIAL DE DOCE EM MASSA DE CUPUAÇU

    JULIETH DAIANE MARQUES DIAS, VIRGÍNIA KELLY GONÇALVES ABREU, ANA LUCIA FERNANDES PEREIRA, TATIANA DE OLIVEIRA LEMOS, LEONARDO HUNALDO DOS SANTOS, VIRLANE KELLY LIMA DA SILVA, ANTONIA SILMARA DE BRITO MOTA
    DOI: https://doi.org/10.5380/bceppa.v36i1.45137
  • ATIVIDADE CELULOLÍTICA DE LEVEDURAS ISOLADAS DE FRUTOS DE PALMEIRAS

    Solange Cristina Carreiro, Eduardo Henrique Santos Guedes, Daniella Tavares de Almeida, Thiago Lucas de Abreu-Lima, Solange Cristina Carreiro
    DOI: https://doi.org/10.5380/bceppa.v36i1.57644
  • Diversity of Staphylococcus coagulase- positive and negative strains of coalho cheese and detection of enterotoxin encoding genes

    ANA PAULA Colares de Andrade, Evania Altina Teixeira de Figueiredo, Maria de Fatima Borges, Edna Froeder Arcuri
    DOI: https://doi.org/10.5380/bceppa.v36i1.57553