v. 36 n. 1 (2018)

 
Publicado: 2019-05-09

Edição completa

Artigos

  • Drum drying of unpeeled green banana pulp (Musa cavendishii) for bake stable fruit filling production.

    DOI: https://doi.org/10.5380/bceppa.v36i1.55084
    Mário José Andrade MENDES, Dayane Rosalyn IZIDORO, Agnes de Paula SCHEER
  • EFFECT OF GINGER AND ROSEMARY EXTRACTS AS ANTIOXIDANT AND ANTIBACTERIAL AGENTS IN TILAPIA FISH FINGERS

    DOI: https://doi.org/10.5380/bceppa.v36i1.55635
    Deise Caroline Biassi, Larissa Schlichting da Silva, Larissa Alves Delfino, Jaqueline de Oliveira, Luciano Tormen, Eduarda Molardi Bainy
  • BIOLOGICAL ACTIVITY OF ESSENTIAL OIL OF PITANGA (Eugenia uniflora L.) LEAVES

    DOI: https://doi.org/10.5380/bceppa.v36i1.58308
    Fernanda Sviech, Karlos Eduardo Pianoski, Roberta Letícia Kruger, Valesca Kotovicz, Eduarda M. Bainy Molardi Bainy, Guilherme Shigueru Barbosa Sakata, Michele Cristiane Mesomo Bombardelli
  • QUALIDADE DE FRUTOS DE ACESSOS DE CAJÁ-MANGUEIRA DURANTE A MATURAÇÃO

    DOI: https://doi.org/10.5380/bceppa.v36i1.58590
    José Roberto Chaves Neto, Ana Paula Pereira Schunemann, Ana Lima Dantas, Luana Ferreira dos Santos, Renato Lima Dantas, Silvanda de Melo Silva
  • COMPOSTOS FENÓLICOS, CAROTENOIDES E ATIVIDADE ANTIOXIDANTE EM FRUTOS DE CAJÁ-MANGA

    DOI: https://doi.org/10.5380/bceppa.v36i1.58610
    José Roberto Chaves Neto, ANA PAULA PEREIRA SCHUNEMANN, Maria das Graças dos Santos Andrade, SILVANDA DE MELO SILVA
  • Selection and identification of xylose-fermenting yeast strains for ethanol production from lignocellulosic biomass

    DOI: https://doi.org/10.5380/bceppa.v36i1.59557
    Juliana Alves Araújo, Thiago Lucas de Abreu-Lima, Solange Cristina Carreiro
  • MARKET AND SUSTAINABILITY OF FOOD PACKAGING: A REVIEW

    DOI: https://doi.org/10.5380/bceppa.v36i1.57846
    Ana Sílvia Boroni de Oliveira, Nathália Ramos de Melo
  • Ecofisiologia microbiana e micro-organismos contaminantes de linguiça suína e de frango do tipo frescal

    DOI: https://doi.org/10.5380/bceppa.v36i1.41820
    Samira Obeid Georges, Larissa Gomes Bernardo, Maria Cláudia Dantas Porfírio Borges André, Maria Raquel Hidalgo Campos, Liana Jayme Borges
  • DESENVOLVIMENTO E AVALIAÇÃO DAS CARACTERÍSTICAS FÍSICOQUÍMICAS E DA ACEITAÇÃO SENSORIAL DE DOCE EM MASSA DE CUPUAÇU

    DOI: https://doi.org/10.5380/bceppa.v36i1.45137
    JULIETH DAIANE MARQUES DIAS, VIRGÍNIA KELLY GONÇALVES ABREU, ANA LUCIA FERNANDES PEREIRA, TATIANA DE OLIVEIRA LEMOS, LEONARDO HUNALDO DOS SANTOS, VIRLANE KELLY LIMA DA SILVA, ANTONIA SILMARA DE BRITO MOTA
  • ATIVIDADE CELULOLÍTICA DE LEVEDURAS ISOLADAS DE FRUTOS DE PALMEIRAS

    DOI: https://doi.org/10.5380/bceppa.v36i1.57644
    Solange Cristina Carreiro, Eduardo Henrique Santos Guedes, Daniella Tavares de Almeida, Thiago Lucas de Abreu-Lima, Solange Cristina Carreiro
  • Diversity of Staphylococcus coagulase- positive and negative strains of coalho cheese and detection of enterotoxin encoding genes

    DOI: https://doi.org/10.5380/bceppa.v36i1.57553
    ANA PAULA Colares de Andrade, Evania Altina Teixeira de Figueiredo, Maria de Fatima Borges, Edna Froeder Arcuri