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Vol. 35 No. 2 (2017)
Vol. 35 No. 2 (2017)
DOI:
https://doi.org/10.5380/bceppa.v35i2
Published:
2018-07-03
Artigos
IMPROVEMENT IN SOYBEAN SPROUTS PRODUCTION WITH ULTRASOUND POWER
VAGNER ALEX MENDES LOSADO, KELI CRISTINA CANTELLI, JULIANA STEFFENS, CLARICE STEFFENS, MERCEDES CONCÓRDIA CARRÃO-PANIZZI
PDF
DOI:
https://doi.org/10.5380/bceppa.v35i2.60274
USO DA IMAGEM DIGITAL PARA QUANTIFICAÇÃO DE MISTURAS DE AZEITE DE OLIVA E ÓLEO DE CANOLA
GUILHERME M. BURKHARDT, MARCELO K. LENZI
PDF
DOI:
https://doi.org/10.5380/bceppa.v35i2.60304
MODELLING THE MELTING TEMPERATURE OF A LIPID‐BASED CRITICAL TEMPERATURE INDICATOR: A COMPARISION BETWEEN SIMPLEX-LATTICE AND SIMPLEX-CENTROID DESIGNS
KARINE CRISTINE KAUFMANN, ODINEI HESS GONÇALVES, EVANDRO BONA, FERNANDA VITÓRIA LEIMANN
PDF
DOI:
https://doi.org/10.5380/bceppa.v35i2.60305
EFFECTS OF THE ADDITION OF SUGARS ON THE THERMOSTABILITY OF BETANIN FROM Beta vulgaris L.
GABRIELLE G. IZAGUIRRES, SACHA K. C. RODRIGUES, LAÍS S. DA SILVA, CAMILA P. GRANDINI, FRANCINE ANTELO
PDF
DOI:
https://doi.org/10.5380/bceppa.v35i2.60307
MAJOR GOAT MILK PROTEIN: SEPARATION AND CHARACTERIZATION BY “LAB-ON-A-CHIP” MICROFLUIDIC ELECTROPHORES
ALESSA SIQUEIRA DE O. DOS SANTOS, VANEIDA MARIA MEURER, FABIANO FREIRE COSTA, IGOR MOURA DE PAIVA, GISELE NOGUEIRA FOGAÇA, ANTÔNIO SILVIO DO EGITO, MARCO ANTONIO MOREIRA FURTADO, MARTA FONSECA MARTINS
PDF
DOI:
https://doi.org/10.5380/bceppa.v35i2.60308
QUANTIFICAÇÃO DO METABOLISMO AERÓBIO E ANAERÓBIO DE LEVEDURA ALCOÓLICA SOB DIFERENTES CONDIÇÕES AMBIENTAIS
WALDEMAR GASTONI VENTURINI FILHO, RICARDO FIGUEIRA, MARIA MÁRCIA PEREIRA SARTORI, SOPHIA AUER, THALIA LEE LOPES DE ANDRADE
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DOI:
https://doi.org/10.5380/bceppa.v35i2.60309
AVALIAÇÃO DE LINGUIÇAS DE TILÁPIAS DO NILO (Oreochromis niloticus)SUBMETIDAS A DIFERENTES MÉTODOS DE DEFUMAÇÃO
PAULO ROBERTO CAMPAGNOLI DE OLIVEIRA FILHO, PAULO VITOR MELO REIS, ISABELLY BARBOSA DE ARAÚJO, LITO JORGE RAUL, NEIDE KAZUE SAKUGAWA SHINOHARA, TITO EDUARDO LLERENA DAZA
PDF
DOI:
https://doi.org/10.5380/bceppa.v35i2.60310
REDUÇÃO PARCIAL DE SÓDIO EM PÃO DE FORMA
VALERIA HARTMANN, JOSEMERE BOTH, STÉFANI WERLANG, ANA LUISA SANT’ANNA ALVES, TELMAELITA BERTOLIN, LUIZ CARLOS GUTKOSKI
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DOI:
https://doi.org/10.5380/bceppa.v35i2.60337
ORGANIC APPLE JUICE CLARIFICATION: PHYSICOCHEMICAL AND SENSORY EVALUATION
RICHARD LAURET, MARIA MÁRCIA PEREIRA SARTORI, VITOR MASSAMI IMAIZUMI, LUCIANA TREVISAN BRUNELLI, WALDEMAR GASTONI VENTURINI FILHO
PDF
DOI:
https://doi.org/10.5380/bceppa.v35i2.60339
POSSIBILIDADES E DESAFIOS NO USO DE AQUECIMENTO ÔHMICO PARA O PROCESSAMENTO DE ALIMENTOS
THIAGO SOARES LEITE, ALLINE TRIBST, MARCELO CRISTIANINI
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DOI:
https://doi.org/10.5380/bceppa.v35i2.60372
BIOSORPTION EVALUATION OF SYNTHETICDYE FROM FOOD INDUSTRY WASTEWATER ONTO SILKWORMCOCOONS: PRELIMINARY STUDIES
GIOVANA GONÇALVES DUSI, ANDERSON MARCOS DIAS CANTELI, JOEL ROBERT KARP, LUCIANA IGARASHI MAFRA, AGNES DE PAULA SCHEER, VITOR RENAN DA SILVA
PDF
DOI:
https://doi.org/10.5380/bceppa.v35i2.60566
EFEITO DO OZÔNIO NA QUALIDADE PÓS-COLHEITA DE MORANGOS PRODUZIDOS EM SISTEMA ORGÂNICO
SABRINA MAGALY NAVAS CAJAMARCA, ERNANDES RODRIGUES DE ALENCAR, ANGELA PATRÍCIA SANTANA, TAIRONE PAIVA LEÃO, WALLAS FELIPPE DE SOUZA FERREIRA
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DOI:
https://doi.org/10.5380/bceppa.v35i2.60569
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