v. 35 n. 2 (2017)

Publicado: 2018-07-03

Artigos

  • IMPROVEMENT IN SOYBEAN SPROUTS PRODUCTION WITH ULTRASOUND POWER

    VAGNER ALEX MENDES LOSADO, KELI CRISTINA CANTELLI, JULIANA STEFFENS, CLARICE STEFFENS, MERCEDES CONCÓRDIA CARRÃO-PANIZZI
    DOI: https://doi.org/10.5380/bceppa.v35i2.60274
  • USO DA IMAGEM DIGITAL PARA QUANTIFICAÇÃO DE MISTURAS DE AZEITE DE OLIVA E ÓLEO DE CANOLA

    GUILHERME M. BURKHARDT, MARCELO K. LENZI
    DOI: https://doi.org/10.5380/bceppa.v35i2.60304
  • MODELLING THE MELTING TEMPERATURE OF A LIPID‐BASED CRITICAL TEMPERATURE INDICATOR: A COMPARISION BETWEEN SIMPLEX-LATTICE AND SIMPLEX-CENTROID DESIGNS

    KARINE CRISTINE KAUFMANN, ODINEI HESS GONÇALVES, EVANDRO BONA, FERNANDA VITÓRIA LEIMANN
    DOI: https://doi.org/10.5380/bceppa.v35i2.60305
  • EFFECTS OF THE ADDITION OF SUGARS ON THE THERMOSTABILITY OF BETANIN FROM Beta vulgaris L.

    GABRIELLE G. IZAGUIRRES, SACHA K. C. RODRIGUES, LAÍS S. DA SILVA, CAMILA P. GRANDINI, FRANCINE ANTELO
    DOI: https://doi.org/10.5380/bceppa.v35i2.60307
  • MAJOR GOAT MILK PROTEIN: SEPARATION AND CHARACTERIZATION BY “LAB-ON-A-CHIP” MICROFLUIDIC ELECTROPHORES

    ALESSA SIQUEIRA DE O. DOS SANTOS, VANEIDA MARIA MEURER, FABIANO FREIRE COSTA, IGOR MOURA DE PAIVA, GISELE NOGUEIRA FOGAÇA, ANTÔNIO SILVIO DO EGITO, MARCO ANTONIO MOREIRA FURTADO, MARTA FONSECA MARTINS
    DOI: https://doi.org/10.5380/bceppa.v35i2.60308
  • QUANTIFICAÇÃO DO METABOLISMO AERÓBIO E ANAERÓBIO DE LEVEDURA ALCOÓLICA SOB DIFERENTES CONDIÇÕES AMBIENTAIS

    WALDEMAR GASTONI VENTURINI FILHO, RICARDO FIGUEIRA, MARIA MÁRCIA PEREIRA SARTORI, SOPHIA AUER, THALIA LEE LOPES DE ANDRADE
    DOI: https://doi.org/10.5380/bceppa.v35i2.60309
  • AVALIAÇÃO DE LINGUIÇAS DE TILÁPIAS DO NILO (Oreochromis niloticus)SUBMETIDAS A DIFERENTES MÉTODOS DE DEFUMAÇÃO

    PAULO ROBERTO CAMPAGNOLI DE OLIVEIRA FILHO, PAULO VITOR MELO REIS, ISABELLY BARBOSA DE ARAÚJO, LITO JORGE RAUL, NEIDE KAZUE SAKUGAWA SHINOHARA, TITO EDUARDO LLERENA DAZA
    DOI: https://doi.org/10.5380/bceppa.v35i2.60310
  • REDUÇÃO PARCIAL DE SÓDIO EM PÃO DE FORMA

    VALERIA HARTMANN, JOSEMERE BOTH, STÉFANI WERLANG, ANA LUISA SANT’ANNA ALVES, TELMAELITA BERTOLIN, LUIZ CARLOS GUTKOSKI
    DOI: https://doi.org/10.5380/bceppa.v35i2.60337
  • ORGANIC APPLE JUICE CLARIFICATION: PHYSICOCHEMICAL AND SENSORY EVALUATION

    RICHARD LAURET, MARIA MÁRCIA PEREIRA SARTORI, VITOR MASSAMI IMAIZUMI, LUCIANA TREVISAN BRUNELLI, WALDEMAR GASTONI VENTURINI FILHO
    DOI: https://doi.org/10.5380/bceppa.v35i2.60339
  • POSSIBILIDADES E DESAFIOS NO USO DE AQUECIMENTO ÔHMICO PARA O PROCESSAMENTO DE ALIMENTOS

    THIAGO SOARES LEITE, ALLINE TRIBST, MARCELO CRISTIANINI
    DOI: https://doi.org/10.5380/bceppa.v35i2.60372
  • BIOSORPTION EVALUATION OF SYNTHETICDYE FROM FOOD INDUSTRY WASTEWATER ONTO SILKWORMCOCOONS: PRELIMINARY STUDIES

    GIOVANA GONÇALVES DUSI, ANDERSON MARCOS DIAS CANTELI, JOEL ROBERT KARP, LUCIANA IGARASHI MAFRA, AGNES DE PAULA SCHEER, VITOR RENAN DA SILVA
    DOI: https://doi.org/10.5380/bceppa.v35i2.60566
  • EFEITO DO OZÔNIO NA QUALIDADE PÓS-COLHEITA DE MORANGOS PRODUZIDOS EM SISTEMA ORGÂNICO

    SABRINA MAGALY NAVAS CAJAMARCA, ERNANDES RODRIGUES DE ALENCAR, ANGELA PATRÍCIA SANTANA, TAIRONE PAIVA LEÃO, WALLAS FELIPPE DE SOUZA FERREIRA
    DOI: https://doi.org/10.5380/bceppa.v35i2.60569